Αρχική σελίδα » Εκπαιδευτικό υλικό

Εκπαιδευτικό υλικό

Εδώ θα βρείτε τις οδηγίες του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕ.Σ.Υ.) για την άσκηση ως συμπληρωματική θεραπεία στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, έτσι όπως διαμορφώθηκαν μετά από εισήγηση του κ. Κουτσιλιέρη, Ενδοκρινολόγου, Καθηγητή Πειραμτικής Φυσιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και Προέδρου του Διεθνούς Ιδρύματος «EXERCISE IS MEDICINE» και του Ινστιτούτου Εφαρμοσμένης Φυσιολογίας & Άσκησης στην Ιατρική.

Το Λεξικό Επιστημών του Αθλητισμού αποτελεί τον καρπό της συνεργασίας 7 επιστημονικών εταιρειών (Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Ψυχοκινητικής - Ελληνική Εταιρεία Βιοχημείας και Φυσιολογίας της Άσκησης - Ελληνική Εταιρεία Εμβιομηχανικής -Ελληνική Εταιρεία Προπονητικής - Ελληνική Εταιρεία Ψυχολογίας της Άσκησης και του Αθλητισμού -Επιστημονικός επαγγελματικός σύνδεσμος «Άσκηση στο Νερό και Κολυμβητική Ευρωστία» -Ομάδα Ειδικών Αθλητικής Διατροφής του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων Διατροφολόγων).
Φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα υλικό αναφοράς για τους μελετητές κι ερευνητές των αθλητικών επιστημών,τους επαγγελματίες της άθλησης, αλλά κι επιστήμονες από άλλους χώρους που ενδιαφέρονται για τις αθλητικές επιστήμες. Αυτή τη στιγμή δεν καλύπτει όλες τις αθλητικές επιστήμες, ωστόσο, η Συντακτική Επιτροπή κρατά ανοιχτή την πρόσκληση προς τις υπόλοιπες επιστημονικές ενώσεις, με την ελπίδα σύντομα να συμμετάσχουν στην προσπάθεια κατάρτισης του Λεξικού των Επιστημών του Αθλητισμού

 

Εδώ μπορείτε να βρείτε χρήσιμες συμβουλές για την αντιμετώπιση των συνεπειών του "Μένουμε σπίτι"