Αρχική σελίδα » Προβολή εκδήλωσης

Προβολή εκδήλωσης

04.07.2020

"Μαζί στο γήπεδο βήμα-βήμα" από την Ειδίκευση Ποδοσφαίρισης της Σχολής

Την Τετάρτη 24-06-2020, η Ειδίκευση Ποδοσφαίρισης φιλοξένησε, στα πλαίσια του μαθήματος, την Εθνική Ομάδα για άτομα με ακρωτηριασμό (Amputee Football Hellas). Πραγματοποιήθηκε συζήτηση και πρακτική επίδειξη μεταξύ των φοιτητών και των αθλητών της Εθνικής Ομάδας, υπό την αιγίδα του υπεύθυνου καθηγητή της Ειδίκευσης Ποδοσφαίρισης Μ.Μητροτάσιου και του καθηγητή Ειδικής Αγωγής Ε.Σκορδίλη.

Οι φοιτητές ήρθαν σε επαφή με τις ιδιαιτερότητες του αθλήματος μέσα από παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σ’ αυτούς και τους αθλητές της Εθνικής. Απώτερος σκοπός της συνάντησης ήταν να εξερευνήσουν οι φοιτητές ακόμη ένα τεράστιο κομμάτι του ποδοσφαίρου, όπως επίσης να αντλήσουν και να δώσουν δύναμη από και προς τους αθλητές-ήρωες της εθνικής ομάδας.

Η Ειδίκευση Ποδοσφαίρισης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους προπονητές και γυμναστές Αποστόλη Μπαλτούμα και Άρη Μαυρόπουλο, καθώς φυσικά και τους αθλητές και στέλνει ηχηρό μήνυμα υποστήριξης: «Μαζί στο γήπεδο βήμα- βήμα!».

Τέλος, ευχόμαστε κάθε καλό στο σύνολο που απαρτίζει την Εθνική Ομάδα και ελπίζουμε στην περαιτέρω αναγνώριση και καθιέρωση του αθλήματος στη χώρα μας.