Αρχική σελίδα » Προβολή νέων

Προβολή νέων

04.11.2019

Ενημέρωση της Κοινότητας


 

‘…Βαρέθηκα να βλέπω τα συμπτώματα να γράφω διευθύνσεις και ονόματα, …να κάνουνε στο χρόνο μου κατάληψη να ζω το ίδιο έργο σ' επανάληψη’ (Λαϊκό άσμα)

 

Αγαπητά μέλη,

Στις 17.10.2019, στις 1:45 τα ξημερώματα ομάδα φοιτητών κατάστρεψε τον πομπό – δέκτη ηλεκτρονικού σήματος ο οποίος βρισκόταν στην βόρειο ανατολική ταράτσα του κεντρικού κτιρίου της Σχολής. Τούτο έχει ως αποτέλεσμα, τα γραφεία των διδασκόντων και οι αίθουσες διδασκαλίας των ενοικιαζόμενων από το Πανεπιστήμιο κτιρίων επί των οδών Αλκμήνης και Εθνικής Αντίστασης (κτίρια παρακείμενα του καφέ Έδρανο) να μην έχουν τηλεφωνική και διαδικτυακή σύνδεση μέχρι σήμερα. Μια εβδομάδα νωρίτερα, οι ίδιοι φοιτητές είχαν διακόψει την ασύρματη διαδικτυακή σύνδεση των κτιρίων της Σχολής βανδαλίζοντας μόνο στο καλώδιο του δέκτη το οποίο και είχε επιδιορθωθεί αυθημερόν.

‘Ήθελα να σας κάνω γνωστό ότι τέτοιες αντιεκπαιδευτικές, ατομικιστικές, και ψευτο-επαναστατικές πρακτικές καταστροφής ενός δημόσιου αγαθού (ελεύθερη πρόσβαση στην επικοινωνία) δεν είναι αποδεκτές. Η καλοπροαίρετη αντιμετώπιση αντικοινωνικών συμπεριφορών συμπεριλαμβάνει και την τιμωρία.

 

                                                                                                                                           Αθήνα, 4 Νοεμβρίου, 2019

Ο Κοσμήτορας