Αρχική σελίδα » Προβολή νέων

Προβολή νέων

31.03.2022

Ορκωμοσία μεταπτυχιακών φοιτητών του ΠΜΣ "Βιολογία της Άσκησης" - Απρίλιος 2022

Η ορκωμοσία των μεταπτυχιακών φοιτητών του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών "Βιολογία της Άσκησης" του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού θα διεξαχθεί την Παρασκευή 8/4/2022 στις 09:30, στο Αμφιθέατρο Ε. Παυλίνη της Σχολής.

Κατά την είσοδό σας στο Αμφιθέατρο θα πρέπει να προσκομίσετε: είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού είτε πιστοποιητικό νόσησης, είτε βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου με τη μέθοδο PCR για κορωνοϊό COVID-19 έως (72) ώρες, είτε αρνητική εξέταση rapid-test έως (48) ώρες πριν την προβλεπόμενη ώρα έναρξης της τελετής και να φέρουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα. Κατ' εξαίρεση είναι δυνατή η είσοδος ανηλίκων ηλικίας τεσσάρων (4) έως και (11) ετών κατόπιν διεξαγωγής και δήλωσης αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου έως είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν την προβλεπόμενη ώρα έναρξης της τελετής.

Η χρήση προστατευτικής μάσκας (κατά προτίμηση χειρουργικής) είναι υποχρεωτική για όλους τους παρευρισκόμενους στην τελετή τόσο κατά την είσοδο, όσο και καθ΄όλη τη διάρκεια παραμονής τους στον χώρο διεξαγωγής της τελετής.