Αρχική σελίδα » Προβολή νέων

Προβολή νέων

26.05.2022

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022

Η Ορκωμοσία των πτυχιούχων του Τμήματος ΕΦΑΑ, της Σχολής ΕΦΑΑ, περιόδου Φεβρουαρίου 2022  θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022 σε δύο κλιμάκια ορκωμοσίας. Το πρώτο κλιμάκιο ορκωμοσίας ώρα 09.30 π.μ(Α-Κ) και το δεύτερο κλιμάκιο ορκωμοσίας ώρα 11.00  π.μ. (Λ-Ω) (επισυνάπτονται οι κατάλογοι με τους πτυχιούχους ανά κλιμάκιο) στο Μεγάλο Αμφιθέατρο της Σχολής ΕΦΑΑ (Εθνικής Αντίστασης 41, Τ.Κ. 17237, Δάφνη)

1) Κατά την ημέρα της ορκωμοσίας, οι ορκιζόμενοι και άτομα που ενδεχομένως να τους συνοδεύουν τα οποία δεν μπορεί να είναι περισσότερα από τέσσερα (4) για κάθε φοιτητή/τρια, καλούνται να προσέλθουν στο χώρο διεξαγωγής της τελετής (Μεγάλο Αμφιθέατρο) 30 λεπτά πριν από την έναρξη της τελετής, επιδεικνύοντας άπαντες,  την αστυνομική τους ταυτότητα.

2) Οι ορκιζόμενοι δεν θα ενδύονται με την τήβεννο 

4)Οι τελετές ορκωμοσίας πτυχιούχων του ΕΚΠΑ βιντεοσκοπούνται, ενώ κατά τη διάρκειά τους, λαμβάνονται φωτογραφίες των ορκιζομένων και των παρευρισκομένων επισκεπτών.

5) Η χρήση προστατευτικής μάσκας (κατά προτίμηση χειρουργικής) συνιστάται για όλους τους παρευρισκόμενους στην τελετή τόσο κατά την είσοδο, όσο και καθ΄όλη τη διάρκεια παραμονής τους στον χώρο διεξαγωγής της τελετής.

 

Κατάλογος πτυχιούχων