Αρχική σελίδα » Προβολή νέων

Προβολή νέων

19.10.2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΕΥΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ, 19/10/20

Καλούνται οι φοιτητές/τριες, που έχουν παρακολουθήσει ή παρακολουθούν τον Κύκλο «Ευρωστία και Υγεία» και επιθυμούν να εκπονήσουν Πτυχιακή εργασία το τρέχον Ακαδημαϊκό Έτος να καταθέσουν τη σχετική αίτηση, υπογεγραμμένη από τον/την επιβλέποντα/ουσα καθηγητή/τρια, στον Συντονιστή του Κύκλου Επ. Καθηγητή Δ. Μανδαλίδη.

Tη σχετική αίτηση θα πρέπει να υποβάλλουν και όσοι φοιτητές/τριες προτίθενται (ι) να αλλάξουν θέμα ή (ιι) να συνεχίσουν με το θέμα που έχουν ήδη αναλάβει αλλά δεν έχουν ακόμα ολοκληρώσει την πτυχιακή τους εργασία. Η διαδικασία αυτή είναι απαραίτητη προκειμένου να επικαιροποιηθεί η κατάσταση των φοιτητών/τριων που εκπονούν ήδη τις πτυχιακές τους εργασίες.

Σημειώνεται ότι σε κάθε περίπτωση το υπό εκπόνηση θέμα πτυχιακής εργασίας θα πρέπει να σχετίζεται με τα αντικείμενα που διδάσκονται στον Κύκλο «Ευρωστία και Υγεία». Στο επισυναπτόμενο αρχείο αναφέρονται οι θεματικές ενότητες, οι οποίες εμπίπτουν στα ερευνητικά ενδιαφέροντα των μελών ΔΕΠ και ΕΕΠ του Τομέα Αθλητιατρικής και Βιολογίας της Άσκησης.

Η υποβολή των αιτήσεων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26/10/2020 από τις 12:00 έως τις 13:00 στο εργαστήριο Αθλητικής Φυσικοθεραπείας στην οδό Ισμήνης 8.

 

 

 

Δ. Μανδαλίδης, Επικ Καθηγητής

Ο Συντονιστής του Κύκλου