ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΣΕΦΑΑ, ΕΚΠΑ

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023
Πρόσκληση συμμετοχής στο Διεθνές Σεμινάριο της ΣΕΦΑΑ, ΕΚΠΑ

Διεθνές Επιστημονικό Σεμινάριο

Comprehensive study of well-being throughout life: Physical activity and nutrition influences 

Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 

31 Μαρτίου - 1 Απριλίου 2023

Σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στο Διεθνές Επιστημονικό Σεμινάριο που θα οργανώσει η Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με την ερευνητική ομάδα Psychological and Transcultural Aspects of Health and Illness (PATH). H ομάδα PATH αποτελείται από καθηγητές/τριες πέντε Πανεπιστημίων της Ισπανίας και μελετά διεπιστημονικά ψυχοκοινωνικές και διαπολιτισμικές πτυχές της υγείας και της ασθένειας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη φροντίδα ασθενών, τη νευροανάπτυξη, τη διατροφή και τον υγιεινό τρόπο ζωής.

Το Διεθνές Επιστημονικό Σεμινάριο θα διεξαχθεί δια ζώσης από τις 31 Μαρτίου 2023 έως την 1 Απριλίου 2023 στις εγκαταστάσεις της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Εθνικής Αντίστασης 41, 17237 Δάφνη).

Το Σεμινάριο απευθύνεται στα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας (μέλη ΔΕΠ, υποψήφιους/ες διδάκτορες, μεταπτυχιακούς/ές και προπτυχιακούς/ές φοιτητές/τριες), σε εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής, προπονητές/τριες αθλημάτων, καθώς και σε επαγγελματίες της Φυσικής Αγωγής και του Αθλητισμού που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στις θεματικές του Σεμιναρίου.

Για όσους/όσες επιθυμούν δίνεται η δυνατότητα υποβολής περιλήψεων που θα παρουσιαστούν εντός του Σεμιναρίου με τη μορφή Αναρτημένων Ανακοινώσεων (poster).

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του Σεμιναρίου, τις θεματικές ενότητες και τις οδηγίες για την υποβολή περιλήψεων, πατήστε ΕΔΩ.  

Η συμμετοχή στο Σεμινάριο είναι δωρεάν.

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.